Dagens ret

Dagens Varme Ret "Ud af Huset"  Kun 50,-

XL portion: 75,-

 

Tilvalg:

Salat og dressing

Dessert:

Æble-, sveske- eller jordbærgrød m/flødeskum.

 

 

Ons  01/05:
Nakkesteg stegt som vildt,  skysovs waldorfsalat.

 

Tors 02/05:
Fiskefrikadeller, kartofler, hollandaise.

 

Fre 03/05 :
Hamburgryg, kartofler, smørsovs, grøntsager.

 

Lør 04/05:

Svensk Pølseret, prinsesseris (dessert).

 

Søn 05/05:

Kokkens overraskelse.

 

Man 06/05 :

Farserede peberfrugter, ris, salat, dressing.

  

Tirs 07/05

Kalvefrikassé, kartofler.

 

Ons 08/05

Fyldt rødspætte, kartofler, persillesovs.

 

Tors 09/05

Paneret flæsk, kartofler, løgsovs.

 

Fre 10/05

Farsruller med fyld, ris, salat, dressing.

  

Lør 11/05

Flæskesteg, kartofler, skysovs, rødkål.

  

Søn 12/05

Kalkunstrimler i risotto.

 

Man 13/05

Kyllingetærte, salat, dressing.

 

Tirs 14/05

Hakkebøf m/bløde løg, sovs, kartofler.

 

 Ons 15/05

Paprikagryde med cocktailpølser, ris.

 

 Tors 16/05

Kogt torsk med sennepssovs, kartofler.

 

 Fre 17/05 

Tarteletter med rejefyld, salat, dressing.

 

Lør 18/05
Stuvet spinat med medister, kartofler.

 

Søn 19/05 
Fyldte kalkunruller, kartoffelbåde, champignon a la creme.

 

Man 20/05

Spagetti med kødsovs, flute.

 

Tirs 21/05  

kylling i tomat/flødesovs, pasta, salat, dressing.

 

Ons 22/05 
Frikadeller, kartofler, brun sovs, agurkesalat.

 

Tors 23/05
Karbonader, kartofler, stuvet ærter/gulerødder.

 

Fre 24/05 
Varm kartoffelsalat med pølser, sennep og ketchup.

 

 Lør 25/05

 Farspindsvin,skysovs, kartofler,grøntsager.

 

Søn 26/05 

Oksesteg, kartofler, perleløg, bønner, skysovs.

 

Man 27/05 
Oksebryst med peberodssovs, kartofler, grøntsager.

 

Tirs 28/05 
Rullesteg, kartofler, skysovs, rødbeder.

 

Ons 29/05 
Biksemad, rødbeder, rugbrød.

 

Tors 30/05 
Glaseret skinke med grønlangkål.


Fre 31/05 

Den sorte gryde, ris, mango chutney.