Dagens ret

Dagens Varme Ret "Ud af Huset"  Kun 50,-

XL portion: 75,-

 

Tilvalg:

Salat og dressing

Dessert:

Æble-, sveske- eller jordbærgrød m/flødeskum.

 

 

Tirs 26/2:
Millionbøf m/ hjemmelavet kartoffelmos & dagens grønt.

 

Ons 27/2:
Farseret porre m/ løgsauce, kartofler & dagens grønt.

 

Tors 28/2 :
Kylling i karry m/ ris & dagens grønt.

 

Tirs 26/2:

Millionbøf m/ hjemmelavet kartoffelmos & dagens grønt.

 

Ons 27/2:

Farseret porre m/ løgsauce, kartofler & dagens grønt.

 

Tors 28/2 :

Kylling i karry m/ ris & dagens grønt.

 

 

Fre 1/3

Lasagne m/ tomatsalat

 

 

 

Lør 2/3

Frikadeller m/ kartofler & stuvede ærter/gulerødder

 

 

Søn 3/3

Bøf Stroganoff m/ kartoffelmos & rødbeder

 

Man 4/3

Boller i karry m/ ris & dagens salat

 

 

Tirs 5/3

Hakkebøf m/ kartofler, bløde løg & skysovs

 

 

 

Ons 6/3

Kylling m/ kartofler, skysovs & agurkesalat

 

 

Tors 7/3

Mørbradbøffer m/ kartofler, bløde løg & skysovs

 

 

Fre 8/3

Medister m/ kartofler, rødkål & skysovs

 

 

 

Lør 9/3

Skinkeschnitzel m/ kartoffelbåde, ærter & bearnaisesovs

 

 

 

Søn 10/3

Flæskesteg m/ kartofler, rødkål & skysovs

 

 

Man 11/3
Koteletter i fad m/ ris

 

Tirs 12/3
Millionbøf m/ kartoffelmos & grøntsager

 

Ons 13/3
Skipperlabskovs m/ rødbeder & rugbrød

 

Tors 14/3

Rullesteg m/ kartofler, sovs og asier

 

Fre 15/3  

Gullasch m/ kartoffelmos & rødbeder

 

Lør 16/3
Paprikagryde m/ pølser, bacon, ris & grøntsager

 

Søn 17/3
Kalvefrikassé m/ kartofler & persilledrys.

 

Man 18/3 
Mørbradgryde m/ ris & salat

 

 Tirs 20/3

 

Æggekage m/ bacon, purløg & salat

 

Ons 21/3  

Svensk Pølseret

 

Tors 22/3
Blomkålsgratin m/ salat

 

Fre 23/3
Guleærter m/ flæsk

 

Lør 24/3
Bøf Bearnaise m/ kartoffelbåde & salat

 

Søn 25/3
Krebinetter m/ kartofler & stuvede ærter/gulerødder

 

Man 26/3

Brændende kærlighed m/ kartoffelmos & rødbeder

 

Tirs 27/3
Kylling i karry m/ ris

 

Ons 28/3

Stegt flæsk m/ kartofler, persillesovs & rødbeder

 

Tors 29/3
Forloren Hare m/ kartofler, rødkål & ribsgelé

 

Fre 30/3

Biksemad m/ rødbeder & bearnaisesovs

 

Lør 31/3

Oksesteg m/ kartofler, perleløg, Bønner & skysovs